У США загинули блогери-мандрівники

У США загинули блогери-мандрівники

В Національному парку “Йосеміті” у Каліфорнії в результаті падіння зі скелі померли блогери-мандрівники Вішну Вішванат і Мінекаші Мурті.

Як передає znaj.ua, блогери впали зі скелі Тафт-Пойнт, що являє собою масштабний оглядовий майданчик, з якого відкриваються чудові краєвиди, також на цьому місці популярно фотографуватися.

Тіла загиблих впізнали. Вішванат і Мурті народилися в Індії, до США вони переїхали працювати.

Представник парку “Йосеміті” Джеймі Річардс розповів, що деталі та причини трагедії поки невідомі.

“Ми досі не знаємо, що викликало падіння. Ми намагаємося зрозуміти, що сталося. Можливо, ми ніколи не дізнаємося”, – повідомив Джеймі Річардс. Можливо, розслідування пригоди займе кілька тижнів.

Вішванат і Мурті вели спільний блог про подорожі Holidays and HappilyEverAfter. На їх сторінку в Instagram підписано більше 13 тисяч людей. Близькі люди та друзі характеризували пару блогерів як щасливих та життєрадісних. Вони вважають, що їх загибель була трагічною випадковістю.

Як повідомляє рятувальна служба Йосемітського національного парку, всього за час роботи заповідника трагічно загинули понад 800 осіб. Більшість з них хотіли сфотографуватися на цьому мальовничому місці.

 

Поділитись