У США розсекретили дані про першу жертву прориву в “Зону 51”

У США розсекретили дані про першу жертву прориву в “Зону 51”

Цей інцидент повинен стати попередженням для користувачів Мережі, які підписуються на групу в соціальній мережі Facebook.

У січні при спробі перетнути легендарну «Зону 51» був застрелений чоловік. Інцидент стався після того, як невідомий спробував проникнути на територію на автомобілі. Машину швидко виявили – чоловік встиг подолати вісім миль. Після цього він підійшов до співробітників Невадського випробувального полігону (National Security Site) з таємничий предметом в формі циліндра в руках. Зловмисника не вдалося зупинити, оскільки він не залишав спроб проникнути в «Зону 51», в результаті чого був застрелений.

За даними Express, цей інцидент має стати попередженням для користувачів Мережі, які повально підписуються на групу в соціальній мережі Facebook, метою якої є організація так званого штурму на «Зону 51». Очікується, що атака відбудеться 20 вересня.

Разом з тим прес-секретар ВПС США Лора МакЕндрюс повідомляла, що «Зона 51» є тренувальним майданчиком, закритою для вільного відвідування.

Однак ж організатори «штурму» відзначають, що це не більше, ніж жарт. І атака нібито не буде здійснена. Але користувачі Мережі обговорюють цю ідею.

Раніше американський фізик Боб Лазар, який нібито займався дослідженнями на території «Зони 51», попередив усіх, хто має намір штурмувати цю територію. Він звернувся до учасників операції, які зібралися штурмувати цю територію, зазначивши, що дана ідея є помилкою, оскільки ця територія – просто секретна дослідницька база.

«Зона 51» є об’єктом численних теорій змови, згідно з якими на її території проводяться досліди над інопланетянами, в бункерах зберігаються НЛО, що зазнали катастрофи, а на полігонах ведуться випробування аналогів інопланетних кораблів. Приводом для домислів стало те, що існувала з 1955 року військову базу частково розсекретили тільки в 2013 році, розповівши, що там розробляють літальні апарати нового типу.

Фото Gettyimages.

Поділитись