У США більше 70 мільйонів чоловік проголосували достроково

У США більше 70 мільйонів чоловік проголосували достроково

У США більше 70 мільйонів громадян проголосували достроково на намічених на 3 листопада загальних виборах, пише  United States Elections Project.

Згідно з цими даними, кількість тих, хто проголосував американців вже більше половини загального числа виборців, які брали участь у загальних виборах 2016- го року. Тоді брали участь в голосуванні 138,8 мільйона громадян США.

Найбільше тих, хто проголосував в Техасі – понад 7,8 мільйона чоловік. На другому місці опинилася Каліфорнія – 7,4 мільйона, третьої йде Флорида – 6,4 мільйона.

Напередодні повідомлялося про понад 60 мільйонів громадян США, які проголосували достроково на загальних виборах. Зазначалося, що близько 48,9% тих, хто проголосував є прихильниками Демократичної партії, 28% – республіканцями.

При цьому президент США Дональд Трамп закликав американців вірити опитуванням компанії Rasmussen Reports, результати якого показали його перевага в передвиборних перегонах. Опублікованій 26 жовтня дослідження показало, що 52% виборців в США схвалюють роботу політика як президента, крім того, Трампа підтримує на 1% більше виборців, ніж Джо Байдена.

Поділитись