У справі MH17 з’явився колишній конструктор “Сухого”

У справі MH17 з’явився колишній конструктор “Сухого”

Захист обвинувачуваного у справі про катастрофу рейсу MH17 росіянина Олега Пулатова попросив прокуратуру Нідерландів надати більше інформації за показаннями, які має намір дати незасекреченим свідок, колишній конструктор “Сухого” Вадим Лукашевич.

Про це повідомила голландський адвокат Сабіне тен Дуссхате на слуханнях в понеділок. “Як повідомили ЗМІ, Лукашевич відвідає Нідерланди на запрошення Спільної слідчої групи і його допитають у справі, але він не міг робити заяв про це. Ми попросили прокуратуру (надати) більше інформації і ми також запросили ряд документів”, – сказала адвокат .

Незалежного військового експерта з Росії, колишнього конструктора КБ Сухого Вадима Лукашевича в Нідерландах називають свідком звинувачення на суді по авіакатастрофі MH17.

Суд у справі про катастрофу рейси MH17 почався в Нідерландах 9 березня 2020 року. По ньому проходять чотири фігуранта – Ігор Гиркин, Сергій Дубинський, Олег Пулатов і українець Леонід Харченко. Пулатова на суді представляє міжнародна група, що складається з двох голландських і одного російського адвоката. Решти підозрюваних судять заочно.

Поділитись