У Сімферополі різко скоротили подачу води

У Сімферополі різко скоротили подачу води

Фахівці ГУП “Вода Криму” через обміління водоймищ з вівторка почнуть тестувати нові графіки подачі води жителям Сімферополя, що передбачають скорочення періодів водопостачання з трьох до двох годин в будні.


З 7 вересня в Сімферополі і 39 населених пунктах Сімферопольського і Бахчисарайського районів почався третій і найжорсткіший етап обмежень подачі води через посуху і обміління Аянського, Партизанського і Сімферопольського водосховищ. Питна вода подається по годинах вранці і ввечері. Потреба майже 400-тисячного населення Сімферополя становить 160 тис. Кубометрів на добу, зараз подається близько 100 тис.

“У зв’язку з критичними рівнями водосховищ і недопущення мертвих обсягів, а також до реалізації заходів щодо стабілізації водопостачання Сімферопольська філія ГУП РК” Вода Криму “з 17 листопада змушений почати тестування нових графіків подачі водопостачання: вівторок, середа, четвер з 06:00 до 08 : 00 і з 18:00 до 20:00; п’ятниця, субота, неділя з 18:00 до 22:00”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що графік подачі води по понеділках визначиться протягом тижня в процесі тестування.

Поділитись