У самопроголошеній ДНР кількість хворих на COVID-19 зросла до 889

У самопроголошеній ДНР кількість хворих на COVID-19 зросла до 889

Число виявлених випадків зараження коронавірусом COVID-19 в самопроголошеній Донецької Народній Республіці за минулу добу зросла на 35, до 889, повідомили в середу в прес-службі міністерства охорони здоров’я “ДНР”.


Раніше у відомстві повідомляли про 854 лабораторно підтверджених випадків зараження коронавірусів на території республіки.

“За останню добу в Донецькій Народній Республіці виявлені 35 нових випадків коронавірусу інфекції COVID-19. Станом на 17 червня зареєстрованих і підтверджених випадків інфекції COVID-19 на території Донецької народної республіки – 889, на лікуванні 603 пацієнта, виписаний 241 осіб, летальних випадків 45 “, – йдеться в повідомленні відомства.

Через загрозу коронавірусу в так званій ДНР введений режим підвищеної готовності. Згідно з наказом Міносвіти ДНР, з 19 березня всі навчальні заклади переведені на дистанційне навчання. Указом глави республіки Дениса Пушилін Денис Володимирович скорочено час роботи кафе і ресторанів, заборонені масові заходи, заборонений в’їзд громадян без реєстрації або довідки про постійне проживання, а для прибулих введена обов’язкова самоізоляція на 14 днів. Крім того, жителів ДНР зобов’язали дотримуватися соціальну дистанцію.

Поділитись