У Росії зробили заяву щодо українського дипломата Алекандровича

У Росії зробили заяву щодо українського дипломата Алекандровича

Російський сенатор Олексій Пушков прокоментував заяву посла України в Сербії Олександра Александровича, який закликав міжнародне співтовариство до “розвалу Росії”.

Як написав парламентарій в твіттері, подібні висловлювання свідчать про те, що у співробітників українського МЗС “сильні фантазми Порошенко-Турчинова”. “Плюс дурні амбіції без належної амуніції”, – додав він. Пушков порадив українським дипломатам турбуватися про свою країну, а не “зазіхати” на Росію.

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, коментуючи заклик посла України в Сербії зробити розпад Росії метою для міжнародної спільноти, заявила, що “замість роботи над помилками київська “дипломатія” знову шукає улюблені граблі”.

Раніше Александрович у своїй статті для порталу “Цензор” закликав зробити “розпад Росії” метою світової спільноти, так як іншим способом домовитися з Москвою, на його думку, не вдасться. Як стверджує дипломат, для цього необхідно ізолювати країну за допомогою “реальних” економічних обмежень. Він додав, що “розвал” держави не передбачає військових дій.

Поділитись