У Росії заявили, що НАТО стоїть за акціями на підтримку Навального

У Росії заявили, що НАТО стоїть за акціями на підтримку Навального

Зарубіжні опоненти Росії продовжать втручання в російську виборчу систему напередодні виборів до Держдуми, за неузгодженими акціями 23 січня в Росії стоять державні структури країн НАТО, заявив глава комісії Ради Федерації по захисту державного суверенітету Андрій Клімов.


“Наші іноземні опоненти теж готуються до російських виборів. Не сумніваємося, що скандальне повернення в Росію так званого” берлінського пацієнта “- лише частина цього написаного за кордоном сценарію. У комісії немає сумнівів в тому, що за лаштунками глобального інформаційно-політичного перфомансу останніх днів , як і за спинами призвідників протиправних акцій 23 січня, стоять державні структури країн НАТО і їх спеціальні служби”, – сказав політик на пленарному засіданні в середу.

Він підкреслив, що у членів комісії немає сумнівів і щодо кінцевих цілей справжніх авторів такого роду сценаріїв. Ці цілі базуються на їх офіційному і публічне визнання Російської Федерації в якості основного противника НАТО як мінімум на найближче десятиліття. При цьому у Вашингтоні та Брюсселі добре розуміють, що пряме військове зіткнення з сучасною Росією було б самогубним і “роблять основну ставку на ослаблення нашої Батьківщини зсередини”, додав політик.

За словами Клімова, звідси усвідомлене прагнення іноземних опонентів роздмухувати будь-які внутрішні конфлікти і активні спроби розпалювати нові. “Саме з цією метою до нас тепер буквально закидають іноземних агентів з числа громадян РФ, які, по суті, зрадили справжні інтереси своєї країни і на практиці вже давно діють в інтересах тих, хто проголосив Росію своїм ворогом номер один”, – сказав законодавець.

Поділитись