У Росії з життя пішов відомий актор Сергій Юрський

У Росії з життя пішов відомий актор Сергій Юрський

Не стало Сергія Юрського. Відомий російський актор, який підтримував Україну, помер на 84 році життя. У нього зупинилося серце. Цю інформацію підтвердила прес-служба театру Моссовєта, в якому артист виступав.

Повідомляється, що народний артист РРФСР Сергій Юрський помер в російській столиці. За інформацією театру Моссовета, акторові на момент смерті було 83 роки. Точні причини смерті поки не називаються.

Варто нагадати, що перед Новим роком Сергій Юрський потрапив до лікарні. Тоді ЗМІ стверджували про тяжкий стан актора і негайну госпіталізацію, але в театрі повідомили, що Юрський перебував у медзакладі на профілактичному лікуванні.

Сергій Юрський запам’ятався глядачам за ролями в таких відомих картинах, як «Республіка ШКІД», «Золоте теля», «Місце зустрічі змінити не можна», «Любов і голуби» і т.д.

Юрський відкрито підтримував Україну у війні з Росією. Навесні 2014 року артист заявив, що Україна не є «молодшим братом», а Москва не має права втручатися в справи інших держав. За подібні заяви Мінкульт Росії вніс Юрського в так званий «білий список» артистів, які підтримують територіальну цілісність України.

Поділитись