У Росії побито антирекорд по хворим COVID-19 за добу

У Росії побито антирекорд по хворим COVID-19 за добу

Кількість пацієнтів з коронавірусом в Росії за добу зросла на 1 154 людини. Про це повідомляється в Telegram-каналі оперативного штабу.


Померли за добу 11 осіб з коронавірусів, 88 пацієнтів повністю одужали. Напередодні приріст хворих становив 954 людини. Загальна кількість хворих за весь час досягло 7 497 чоловік в 81 регіоні, 58 з них померли, 494 пацієнта одужали.

Нові випадки виявлені в 43 регіонах. На Москву довелося 697 нових пацієнтів, на Петербург – 69, на Підмосков’ї – 67. У Брянській області виявили 32 нових заражених, в Калінінградській області – 29, по 19 чоловік – в Ставропольському краї, Пензенській області та Ханти-Мансійському АО.

Ще 18 нових пацієнтів зареєстрували в Ямало-Ненецькому АТ, 14 – в Іванівській області і 13 – в Дагестані.
11 випадків виявили в Комі, Краснодарському краї, Волгоградської області і Пермському краї, десять випадків – в Тульській області, вісім – в Ростовській області.

Сім нових пацієнтів виявили у Володимирській, Свердловській і Тюменській областях, по шість – в Інгушетії і Саратовської області, по п’ять – в Орловській, Ярославській областях, Кабардино-Балкарії і Хабаровському краї.

Чотири випадки зареєстрували в Калузькій, Псковської, Омській областях, Калмикії і Удмуртії, по три – в Білгородській, Іркутської областях, Карачаєво-Черкесії та Чувашії.

Два нових пацієнта з’явилися в Башкирії, Кіровської та Ульяновській областях, по одному – в Північній Осетії, Чечні, Челябінської області, Приморському краї і Криму.

Головний позаштатний інфекціоніст МОЗ Олена Малинникова заявила, що зростання нових заражених коронавірусом в Росії пояснюється походами на шашлики на минулих вихідних.

Поділитись