У Росії під Рязанню горить склад боєприпасів

У Росії під Рязанню горить склад боєприпасів

Інтенсивність розривів снарядів під Рязанню, де горить склад боєприпасів, знизилася до одного вибуху в 15-25 хвилин, повідомили в Міноборони РФ у четвер, 8 жовтня.

За даними відомства, це говорить про знищення основних складських груп боєприпасів, що знаходяться в епіцентрі пожежі.

У Міноборони додали, що зниження інтенсивності розривів, за попередніми даними, дозволить фахівцям з світанком приступити до локалізації вогнищ пожежі безпосередньо на території арсеналу.

На місці події продовжує роботу оперативний штаб з ліквідації НС, ним керує заступник міністра оборони Росії генерал армії Дмитро Булгаков.

Загоряння на складах боєприпасів під Рязанню сталося раніше в цей же день. Вогнем пошкоджено щонайменше 17 будівель в населених пунктах Шелемішевські Хутори і Дегтярка.

У міністерстві охорони здоров’я регіону повідомили, що число постраждалих в результаті пожежі на складі боєприпасів в Рязанській області зросла до восьми осіб. Двом постраждалим медична допомога була надана амбулаторно. За словами представника відомства, в стаціонарах і раніше знаходяться п’ять чоловік.

У прес-службі Західного військового округу (ЗВО) вважають, що пожежа почалася через загоряння трави. За версією районної адміністрації, причиною міг послужити людський фактор.

Поділитись