У Росії оголосили про нові заходи підтримки громадян і бізнесу

У Росії оголосили про нові заходи підтримки громадян і бізнесу

Президент РФ Володимир Путін знає вагу свого слова, а висловлювання про печенігів, половців, “заразу коронавірусну” використовує, щоб наочніше донести до людей свою думку, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.


В рамках відеоселектора з губернаторами 8 квітня глава держави зробив чергову заяву через пандемію COVID-19. Він оголосив про нові заходи підтримки громадян і бізнесу і запевнив, що країна, впоралася свого часу з набігами печенігів і половців, переживе і нову “коронавірусну заразу”.

“Звичайно, президент знає вагу свого слова. Коли людина користується підтримкою більшості громадян своєї країни, коли він є одним з, якщо не найавторитетнішим світовим лідером, то, природно, кожне слово, яке він вимовляє публічно, аналізується і стає предметом найпильнішої уваги. Думаю, він прекрасно віддає собі в цьому звіт. Але якщо ви вважаєте, що він заради цього щось таке спеціально говорить, то це не так. Він це робить просто заради того, щоб свої думки краще, наочніше донести до людей. Це головне, чому він вдається до якихось порівнянь, історичних образів”, – сказав Пєсков в інтерв’ю виданню” Аргументи і факти”.

У соцмережах вже висміяли такі безглузді заяви, мовляв, за словами користувачів соцмереж, “обнулений” на “следующем выступлении он победит римлян, построит египетские пирамиды, и недалек тот час, когда от его руки падет галактическая империя Палпатина”. 

Поділитись