У Рівному затримано кримінального авторитета

У Рівному затримано кримінального авторитета

Стало відомо, що у Рівному затримали лідера злочинного угрупування, яке діє на території Рівненської області з 2011 року.

Про це написав на своїй сторінці перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськин, передає УНН.

“Саме злочинне угруповання “Федора” у період з 2011 року й по теперішній час на території Рівненщини займалося вимаганням грошей шляхом погроз фізичною розправою, нанесенням тілесних ушкоджень, пошкодженням майна шляхом його підпалу, залякуванням громадян, зокрема приватних підприємців, з єдиною метою – власне збагачення”, – йдеться у повідомленні.

Аброськин додав, що від дій банди постраждав і громадянина Італії, який ще в 2008 році прийняв рішення вкласти гроші в ресторанний бізнес на території нашої країні. Він пройшов все, що можливо пройти: й підпали авто, двічі нанесення тяжких тілесних ушкоджень, ледь вижив, потім підпал приміщення кафе, примушення покинути нашу країну й залишити все майно покидькам. За цей час він пройшов і наші “чесні суди”, втратив жінку заради якої приїхав з Італії – вона померла. Але він, як стійкий олов’яний солдат все шукав правду.

Кримінального авторитета було затримано при вимаганні 100 тисяч доларів.

Аброськин вважає, що злочинець має надію, що як й завжди, його покровителі в правоохоронних і судових органах допоможуть.

Поділитись