У разі нового локдауна в Києві введуть електронні спецпропуски

У разі нового локдауна в Києві введуть електронні спецпропуски

Перший заступник голови КМДА попросив керівників підприємств подумати над списками.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

“З огляду на попередній досвід, ми вирішили, що в разі необхідності введення в столиці суворого локдауна, для перевезення громадським транспортом працівників критичної інфраструктури будуть введені електронні перепустки. Як тільки робота над алгоритмом буде завершена, його опублікують на офіційному порталі КМДА”, – написав чиновник.

Поворозник попросив керівників підприємств критичної інфраструктури визначити потребу в пропусках і зорієнтуватися, для кого вони можуть бути необхідні. Поки списки до КМДА направляти не потрібно. Інструкцію про оформлення електронних перепусток опублікують на офіційному порталі Києва. 

29 липня мер Києва Віталій Кличко повідомив про 195 нові випадки коронавируса в столиці за останню добу. Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому районі – 35, в Солом’янському – 34 і в Святошинському районі – 33 випадки. Нову спалах коронавируса не виключають в МОЗ. За словами головного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна, через поширення штаммпа “Дельта” це питання часу.

Поділитись