У Полтаві патрульні врятували чоловіка

У Полтаві патрульні врятували чоловіка

У Полтаві патрульні зупинили артеріальну кровотечу з відрізаних кінцівок постраждалому, який попав від потяг.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці “Патрульна поліція України” у Facebook, передає Newformat.info.

Так,  під час патрулювання  в місті Полтава в складі автопатруля Алтей 104 капрал поліції Дмитро Грубіч та капрал поліції Дмитро Давиденко отримали виклик «домашнє насильство» по вул. Зіньківська 51/2, корпус 11.

Дмитро Давиденко, місто Полтава.

Дмитро Грубіч, місто Полтава.
Дмитро Грубіч, місто Полтава.

Направляючись на виклик, вони зупинилися на ЖД переїзді по вулиці Зіньківський, раптом почули безперервний гудок наближаючогося потягу та крики чергової, що, ніби, людина кинулась під потяг. Патрульні вийшли із службового автомобіля та направилися в бік потяга, який зупинився (потяг номер 721 Інтерсіті Харків-Київ). Виявилося, що потяг переїхав невідомого чоловіка.

Підійшовши на саме місце події, під потягом побачили  громадянина, в якого була відрізана ліва нога, а права – пошматова. Для надання першої медичної допомоги, дістали чоловіка підручними засобами та зупинили критичну кровотечу. Після цього, на місце прибула карета ШМД (борт 22, лікар – Тимошенко), яка госпіталізувала невідомого чоловіка до 1 міської клінічної лікарні. Згодом було встановлено особу потерпілого.

“Зупинити артеріальну кровотечу з обох відрізаних кінцівок – це героїчний вчинок! Врятувати життя – найвище досягнення для людини! Цінуйте своїх захисників!”, – коментують у Патрульній поліції.

Олександра Буділка

Поділитись