У Полтаві напали на таксиста та забрали у нього гроші

У Полтаві напали на таксиста та забрали у нього гроші

Оперативники відділення поліції №1 Полтави затримали двох чоловіків, які з ножем напали на таксиста та забрали у нього гроші.

Нападниками виявились іноземці, 1989 та 1988 років народження, які декілька місяців тому приїхали до Полтави, як вони кажуть, на заробітки, передає np.pl.ua.

У прес-служба ГУ НП в Полтавській області розповіли, що зловмисники викликали таксі та направились на ньому до одного з будинків у мікрорайоні “Інститут зв’язку”. Приїхавши до місця призначення, вони почали бити таксиста, один із них вдарив потерпілого ножем, забрали гроші та втекли.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений групою осіб).“Зловмисникам-іноземцям судом уже обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання, — розповів заступник начальника ВП №1 Полтави Олег Кропивка. – Відповідно санкції статті обом загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна”. Потерпілого полтавця, 1986 року народження, прооперували, він знаходиться в одній із лікарень Полтави.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись