У Миколаєві чоловік намагався підірвати багатоповерхівку

У Миколаєві чоловік намагався підірвати багатоповерхівку

У Миколаєві чоловік намагався підірвати дев’ятиповерховий будинок. Про це повідомляє Національна поліція.


Чоловік закрився у своїй квартирі, відкрив газовий вентель на газовій колонці та плиті й вирішив розповісти про це, зателефонувавши на спецлінію “102”.

На місце виклику оперативно прибули патрульні поліцейські, керівництво районного відділу поліції та співробітники слідчо-оперативної групи, спеціалісти вибухотехнічної та кінологічної служб ГУНП, рятувальники та медики.

Через можливу загрозу життю людей та наявність запаху газу в будівлі, правоохоронці екстрено провели евакуацію мешканців багатоповерхівки.

Після чисельних вимог правоохоронців відчинити двері, зловмисник погодився впустити у оселю лише працівників газової служби. Тоді поліцейські й затримали 40-річного чоловіка. У нього були явні ознаки сп’яніння. Чоловіка доставили до відділку для проведення подальших першочергових слідчих дій й затримали. Найближчим часом йому буде оголошено про підозру й обрано запобіжний захід.

Наразі дії миколаївця кваліфіковані, як замах на вбивство двох і більше осіб. Йому загрожує від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Поділитись