У Messenger тепер можна видаляти повідомлення «для всіх»

У мессенджері Facebook відтепер з’явилася можливість видалення відправлених повідомлень у всіх учасників переписки. Як оголосила соцмережа, така опція додана в нові версії програми Messenger для iOS і Android.

Щоб видалити повідомлення, потрібно двічі торкнутися його на екрані. З’явиться меню, в якому користувач зможе вибрати один з варіантів — або приховати повідомлення від усіх співрозмовників, або, як було раніше, лише від самого себе.

Щоправда, видаляти повідомлення для всіх можна буде лише впродовж 10 хвилин після їх відправлення. Після закінчення цього терміну скористатися новою функцією буде не можливо.

Раніше видаляти повідомлення так, щоб вони не збереглися у інших учасників чату, мали змогу тільки засновник Facebook Марк Цукерберг і кілька топ-менеджерів соцмережі.

Поделитесь в соц сетях!

Теги: , , , ,

Загрузка...
Load...