У Криму відреагували на зрив санкцій проти «Північного потоку-2»

У Криму відреагували на зрив санкцій проти «Північного потоку-2»

Член комітету Ради Федерації з міжнародних справ від Республіки Крим Сергій Цеков назвав зрив введення санкцій проти проекту «Північний потік-2» «хорошим симптомом для Америки». Його слова передає RT в неділю, 28 липня.

«Дана позиція говорить про те, що і серед американських сенаторів є люди зі здоровим розумінням того, як повинен розвиватися енергетичний ринок і взаємини між державами», – заявив він, коментуючи відмову сенатора Ренда Пола від санкцій проти «Північного потоку-2».

Цеков також висловив надію на те, що рішення Пола – «результат правильних і щирих мотивів, а не політичної боротьби в США». На його думку, підтримання нормальних відносин з Росією вигідно для США.

Нагадаємо, сенатор від штату Кентуккі Пол, який є другом американського президента Дональда Трампа, зірвав введення санкцій проти проекту «Північний потік-2». Він відклав розгляд законопроекту і розіслав іншим сенаторам листа, в якому розповів про свої побоювання. Пол також зазначив, що в документі не названі організації, проти яких повинні бути введені санкції.

Про намір Вашингтона ввести санкції проти «Північного потоку-2» стало відомо в травні поточного року. У відповідь прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі є впевненість у завершенні будівництва газопроводу.

Поділитись