У Криму прокоментували петицію до Зеленського викупити півострів у Росії

У Криму прокоментували петицію до Зеленського викупити півострів у Росії

Петиція до президента України з пропозицією викупити Крим у Росії в розстрочку говорить про нерозуміння частиною українського суспільства, що відбуваються і показує споживацьке ставлення до кримського регіону.

Про це заявив глава так званої громадської палати республіки Григорій Йоффе. Раніше президенту України Володимиру Зеленському запропонували викупити Крим у Росії в розстрочку, відповідна петиція опублікована на офіційному сайті глави держави. Відзначається, що таким же способом автор звернення пропонує вирішити проблему з Донбасом.

“Це показник промивання мізків населення України. Таку пропозицію могло виникнути у людей, які по-споживацьки ставляться до Криму тільки як до території, не як до населеного живими людьми регіону. На Україні повинні усвідомити, що Росія не торгує своїми територіями”, – сказав Йоффе.

Крім того, за його словами, якщо підходити до оцінки петиції не з політичної, а з практичної точки зору, то ні для кого не секрет, що купівельна спроможність України знаходиться на нулі.

Поділитись