У Криму подякували Австралії і Канаді за санкції

У Криму подякували Австралії і Канаді за санкції

Санкції проти Росії через приєднання Криму роблять «відмінну рекламу» курортам півострова, повідомили ЗМІ з посиланням на голову комітету парламенту Криму з туризму, курортів і спорту Олексія Черняка.

Він подякував Австралію та Канаду за введення нових санкцій.

«Це відмінна реклама нашим курортам. Санкції працюють як ефект бумеранга. Як тільки відкриють кордони, іноземці знову поїдуть в Крим подивитися своїми очима на Кримський міст та інші інфраструктурні, історичні та природні красоти півострова », – сказав Черняк. За його словами, до пандемії коронавірусу Крим відвідали громадяни понад 150 країн, багато з них дізналися про півострові саме через санкції. Черняк додав, що обмеження не зупинять розвиток регіону.

29 березня Канада ввела санкції проти двох росіян і чотирьох російських компаній у зв’язку з приєднанням Криму до Росії. Під обмеження потрапили гендиректор «Гранд Сервіс Експресу» (операторів залізничного сполучення з Кримом) Олександр Ганов і глава «Мостотрест» Леонід Риженькін. Під нові обмеження також підпали ВАТ «Ленпромтранспроект», ФГУП «Кримська залізниця», «Кримська перша страхова компанія» та ВАТ «Управління будівництва залізниці Беркакит-Томмот-Якутськ».

Поділитись