У Кремлі відреагували на припинення показу серіалу із Зеленським у Росії

У Кремлі відреагували на припинення показу серіалу із Зеленським у Росії

Прес-секретар президент Росії Дмитро Пєсков відреагував на припинення показу серіалу «Слуга народу» з українським лідером Володимиром Зеленським у головній ролі на російському телеканалі ТНТ.

За його словами, Кремль до цього не має ніякого відношення. Як зазначив представник Кремля, російська влада не втручається, і не має права втручатися в редакційну політику телеканалів, «що вони збираються показувати і в яких форматах». Пєсков додав, що серіал із Зеленським доступний на різних платформах і в цьому немає ніякої новини.

Крім того, нагадує прес-секретар, ТНТ дав відповідні роз’яснення. “Погодьтеся, що це до нас не має ніякого відношення. Нас це не стосується, не наше питання”, – резюмував він.

Напередодні, 11 грудня газета «Ведомости» з посиланням на представника ТНТ повідомила, що телеканал ТНТ прибрав з ефіру серіал «Слуга народу» із Зеленським у головній ролі. Як зазначалося, канал не планував показувати серіал повністю.

Перші три серії серіалу показали на російському телебаченні в середу, 11 грудня. Права на показ були придбані у шведській компанії Eccho Rights – дистриб’ютора студії «Квартал 95». Коментуючи цю новину, Пєсков заявив, що Володимир Путін не дивився «Слугу народу» і не планує цього робити, оскільки у нього немає часу на серіали.

Поділитись