У Кремлі оцінили новий план України з врегулювання ситуації на Донбасі

У Кремлі оцінили новий план України з врегулювання ситуації на Донбасі

Новий український план по врегулюванню ситуації на Донбасі розходиться з мінськими домовленостями, невідомо, чи був він взагалі отриманий Росією.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

“Там мова йде про зовсім інші субстанції, які відрізняється від субстанції, змісту і послідовності, зафіксованих в мінських домовленостях. Я, на жаль, не володію інформацією, чи був цей план якось переданий російській стороні, я цього просто не знаю”, – сказав Пєсков журналістам, відповідаючи на питання, як в Кремлі ставляться до нового плану України щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

За словами прес-секретаря президента, ті пропозиції, які в плані були озвучені, мають певні розбіжності з мінським комплексом заходів.

“Не знаю, чи були це план отриманий російською стороною і чи був він уже вивчений, що, безумовно, необхідно, щоб сформулювати позицію”, – додав Пєсков.

Раніше за підсумками відеоконференції контактної групи по Донбасу радник з інформаційної політики київської делегації в контактній групі Олексій Арестович заявив, що Київ на переговорах запропонував координаторам процесу свій варіант “плану дій” щодо прискорення процесу мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

Поділитись