У Києві затримали зловмисника, який поранив з пістолета перехожого

У Києві затримали зловмисника, який поранив з пістолета перехожого

Стало відомо, що у столиці правоохоронці затримали зловмисника, який поранив з пістолета перехожого. Правопорушник здійснив два постріли: одна з куль випадково потрапила у чоловіка, що стояв біля пішохідного переходу на світлофорі. Розпочато кримінальне провадження.

Як передає прес-служба поліції Києва, ло Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Автозаводській чоловіка поранили у руку. На вказану адресу відразу виїхала слідчо-оперативна група, загони патрульних та швидка медична допомога, пише “УНН”.

На місці події до правоохоронців звернувся 56-річний киянин, який розповів, що їхав на велосипеді та зупинився на світлофорі, як раптом у нього вистрелив невідомий. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу з діагнозом вогнепальне поранення передпліччя.

Правоохоронці затримали підозрюваного. Ним виявився 41-річний уродженець Київської області. Зловмисник з явними ознаками алкогольного сп’яніння поводився агресивно. При поверхневому огляді правоохоронці виявили у нього предмет, схожий на пістолет для відстрілу гумових куль. Наразі вилучений предмет направили на проведення експертизи.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись