У Києві з балкону шостого поверху випала дитина

У Києві з балкону шостого поверху випала дитина

Правоохоронці отримали повідомлення від лікарів, що вони госпіталізували дівчинку, 2016 року народження, яка випала з шостого поверху будинку на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі Києва.

Як повідомляє відділ комунікації столичної поліції,  багатодітна матір, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, відпочивала. У цей момент дитина вилізла на підвіконня балкону та зірвалась вниз. Дитині вдалося вижити, оскільки вона впала на прибудинкові насадження. Постраждалій надають необхідну допомогу у лікарні, куди її доправили із тяжкими травмами.

Крім того, як виявилося, після падіння дівчинки її 4-річна сестричка теж намагалася вилізти на підвіконня балкону. Але люди, які проводили ремонтні роботи, помітили дитину біля вікна та почали кричати, через що дитина злякалася і повернулася у кімнату. Правоохоронці спілкуються з матір’ю та перевіряють, в яких умовах проживають діти.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України, пише today.ua.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись