У Києві судитимуть чоловіка, який обікрав 14 дитячих садків і шкіл

У Києві судитимуть чоловіка, який обікрав 14 дитячих садків і шкіл

Київська місцева прокуратура №9 завершила досудове розслідування в кримінальному провадженні стосовно 39-річного чоловіка, якого обвинувачують у здійсненні протягом року серії крадіжок шкільного обладнання і техніки з дитячих навчальних закладів столиці.

“Зловмисника затримали після здійснення крадіжки ноутбука і мультимедійного проектора з приміщення школи №310, розташованої на бульварі Вацвела Гавела в Солом’янському районі. У подальшому, під час проведення оперативно-розшукових та слідчих дій було встановлено причетність цього чоловіка до скоєння ще 13 крадіжок із приміщень дитячих садків і шкіл”, – йдеться в оприлюдненому в п’ятницю прес-службою столичною прокуратурою повідомленні.

Як передає interfax.com.ua, зловмиснику інкримінують скоєння злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України, а саме здійснення 14 крадіжок, поєднаних із проникненням у приміщення. Наразі до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

“26 вересня обвинувальний акт стосовно чоловіка скеровано до Солом’янського райсуду міста Києва для розгляду по суті. Йому загрожує до шести років позбавлення волі”, – зазначили в прокуратурі.

Поділитись