У Києві сотні людей вийшли на акцію під назвою “Червона лінія”

У Києві сотні людей вийшли на акцію під назвою “Червона лінія”

Учасники акції мають намір застерегти президента Володимира Зеленського від переходу «червоних ліній» на переговорах в Парижі.

Акція під назвою «Червона лінія», метою якої є застерегти президента Володимира Зеленського від «здачі національних інтересів» на переговорах в Парижі, проходить в Києві. У центрі міста на Майдані Незалежності зібралися кілька сотен осіб.

Біля підніжжя стели Незалежності встановили сцену, з якої виступають організатори заходу і активісти. Заявлена ​​мета мітингу – застерегти українського лідера від неприпустимість переходу так званих «червоних ліній» на переговорах в Парижі, які пройдуть 9 грудня і де заплановано проведення саміту в «нормандському форматі».

Ці «червоні лінії» 3 грудня були позначені трьома фракціями Верховної Ради України – «Європейська солідарність», «Голос» і «Батьківщина». Серед висунутих вимог – недопущення федералізації і будь-яких компромісів з унітарному облаштування країни, компромісів, що стосуються європейського і євроатлантичного курсу.

Поділитись