У Києві розпочалося засідання Національної платформи «Новий економічний курс України»

У Києві розпочалося засідання Національної платформи «Новий економічний курс України»

Національна платформа «Новий економічний курс України» об’єднає інтелектуалів країни для того, щоб дати чіткий план відновлення економіки держави.

Про це Юлія Тимошенко зазначила під час першого засідання Національної платформи №2 «Новий економічний курс України», яка відбувається сьогодні у Києві.

«Сьогодні ми проводимо першу сесію Національної платформи, яка має на меті об’єднати всі інтелектуальні сили країни. Для того, щоб доробивши проект НЕК, дати Україні чіткий дороговказ, покроковий план, як після перезавантаження влади приступити до відновлення сильної економіки, до побудови замість сировинної економіки інноваційного розвитку», – зазначила на початку засідання лідер «Батьківщини».

Учасники Національної платформи, зазначила Голова партії, обговорять всі напрями важливих змін для того, «щоб підприємці мали можливість створювати сильну економіку та сильну країну».

Зазначимо, у заході беруть участь близько 100 провідних економічних експертів, включаючи групу розробників «Нового економічного курсу».

Поділитись