У Києві приватного виконавця викрили на хабарі

У Києві приватного виконавця викрили на хабарі

Стало відомо, що у Києві зловмисниця вимагала 1000 доларів США за винесення постанови про закриття виконавчого провадження та видалення даних чоловіка із реєстру боржників. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, передає Newformat.info.

Слідчі столичної поліції спільно із колегами зі Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва затримали жінку після того, як вона отримала гроші.

«В офісному приміщенні вилучили гроші та пакетики із білим порошком, який відправлять на проведення експертизи. У рамках кримінального провадження, що розслідується за частиною четвертою статті 368-4 (Підкуп особи, яка надає публічні послуги) Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії. Жінку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу на час слідства. Відповідно до санкції статті, дії приватного виконавця караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Окрім того, після проведення експертизи можлива додаткова правова кваліфікація події», – повідомив начальник відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Києва Максим Асланов.

Поділитись