У Києві під час ходи на честь дня народження Бандери помітили прапори білоруської опозиції

У Києві під час ходи на честь дня народження Бандери помітили прапори білоруської опозиції

У Києві на факельній ході українських націоналістів, організованій на честь дня народження одного з ідеологів українського націоналізму Степана Бандери, помітили чимало людей з біло-червоно-білими прапорами, які є символікою білоруських опозиціонерів.

Про це повідомляє видання Klimenko Time, опублікувавши відеозапис.

«Білоруських БЧБ прапорів на акції до дня народження Бандери в Києві і правда багато. Мабуть, відмінний тизер для білорусів. Подивіться, мовляв, які захоплюючі акції вас чекають в разі перемоги нинішніх «змагарів», – зазначили журналісти видання, коментуючи відеозапис.

Нагадаємо, 1 січня в Києві від пам’ятника Тарасу Шевченку стартувала смолоскипна хода українських націоналістів, в якій в цілому взяли участь близько тисячі осіб. Учасники ходи пройшли до Майдану Незалежності, де і завершилася їхня акція. Журналісти відзначили, що «нововведенням» в нинішньому році була присутність на акції людей з біло-червоно-білими прапорами білоруських націоналістів. Традиційно на акції були присутні націоналісти з організацій «Свобода», «Національний корпус», а також ОУН.

Поділитись