У Києві може з’явитися сквер імені Євгена Чикаленка

У Києві може з’явитися сквер імені Євгена Чикаленка

У Києві може з’явитися сквер імені відомого мецената української культури Євгена Чикаленка.

З такою ініціативою до київської міської влади звернувся громадський діяч та колишній народний депутат України Юрій Гнаткевич, який запропонував перейменувати сквер Чкалова.

Відповідна петиція була навіть зареєстрована на сайті КМДА. Однак, Гнаткевич звинувачує сайт у маніпуляціях та накрутці голосів. І обіцяє не здаватися.

«Я написав повідомлення на ім’я Кличка, що 28 вересня (тобто за три доби до завершення терміну голосування) вийду пікетувати КМДА з гаслом «Сайт КМДА forum.kyivcity.gov.ua це профанація і маніпуляція». Цього разу відповідь не забарилася: на сайті за одну ніч було «накручено» голосів проти перейменування у сім разів більше, ніж було їх до цього за 56 днів. Оскільки я зрозумів, що хтось вирішив мене за мої листи «провчити», я пікетування відмінив. Бо який сенс змагатися з хакером, який, до речі, за два останні дні голосування, накрутив цифру «ні» до загадково круглої – 500. Такий результат ми не визнаємо і будемо боротися з  хакерською витівкою всіма законними  методами. З огляду на викладене вище прошу керівництво Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій провести дослідження моєї версії хакерської атаки на сайт forum.кyivcity.gov.ua в частині голосування за перейменування скверу Чкалова на сквер Євгена Чикаленка», – заявив Юрій Гнаткевич.

Євген Харлампійович Чикаленко — визначний громадський діяч, благодійник, меценат української культури, агроном, землевласник, видавець, публіцист. Один з ініціаторів скликання Центральної Ради.

 

Поділитись