У Києві чоловік погрожував підірвати фірму

У Києві чоловік погрожував підірвати фірму

У столиці поліцейські затримали чоловіка, який погрожував підірвати фірму, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

До столичної поліції зателефонував чоловік та повідомив, що збирається підірвати фірму, яка знаходиться в його будинку на вулиці Молодогвардійській. За викликом негайно виїхали слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції, фахівці вибухотехнічної служби та кінолог зі службовим собакою.

“Поліцейські провели ретельну перевірку приміщення та прилеглої території: жодних підозрілих предметів та речовин не виявили. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили псевдомінера та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий 59-річний місцевий мешканець, який перебував у нетверезому стані. Чоловік пояснив, що йому заважав галас від автівок даного підприємства, тому він вирішив так «пожартувати», – йдеться у повідомленні.

Слідчим Солом’янського управління поліції фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

 

Поділитись