У Києві чоловік незаконно торгував антисептиком

У Києві чоловік незаконно торгував антисептиком

У Києві поліцейські викрили чоловіка у незаконній торгівлі сумнівним антисептиком.

Інформацію про реалізацію товару сумнівної якості ділок розмістив в Інтернеті. Загалом у фігуранта вилучено 1000 пляшечок дезінфікуючого засобу без відповідних документів, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Працівники Голосіївського управління поліції спільно із співробітниками кіберполіції у Київській області викрили чоловіка, котрий займався незаконним продажем антисептичного засобу.

Поліцейські з’ясували, що він дав оголошення про продаж антисептика в одному із популярних мессенджерів, де намагався знайти потенційних покупців. У подальшому в автомобілі правопорушника правоохоронці вилучили 1000 пляшечок антисептика без необхідних документів, які засвідчують якість, на суму понад 50 000 гривень.

Працівники поліції склали на чоловіка адміністративний протокол за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Голосіївським районним судом на чоловіка вже накладено штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

 

Поділитись