У Карабасі збитий безпілотник Bayraktar: Вірменія повідомила про ситуацію на передовій

У Карабасі збитий безпілотник Bayraktar: Вірменія повідомила про ситуацію на передовій

Армія оборони Нагірного Карабаху знищила безпілотник Bayraktar збройних сил Азербайджану, повідомляє прес-служба Армії оборони НКР.


Відзначається, що оперативна ситуація на передовій в зоні карабаського конфлікту продовжує залишатися стабільно напруженою. Після півночі і рано вранці тривав точковий обстріл населених пунктів. Зокрема ВС Азербайджану з РСЗВ “Смерч” завдали ударів по Степанакертe і Шуші.

З 27 вересня в зоні карабаського конфлікту йдуть інтенсивні бої. ВС Азербайджану обстрілюють мирні міста і села Карабаху, знищуючи житлові будинки та цивільні інфраструктури. В результаті потужних ударів є загиблі і постраждалі серед мирного населення Карабаху.

Нагадаємо, США оголосили про припинення вогню в Карабасі з 08:00 ранку (за місцевим часом) 26 жовтня. Це – вже третя ініціатива про гуманітарне перемир’я. Колишні домовленості були порушені азербайджанською стороною. Перша ініціатива виходила від Москви, перемир’я повинне було вступити в силу 10 жовтня. Друга – від Парижа, але і 18 жовтня вогонь не був припинений. Третя домовленість досягнута в Вашингтоні, однак і вона була порушена.

Поділитись