У Карабасі загинули двоє азербайджанських журналістів, підірвавшись на міні

У Карабасі загинули двоє азербайджанських журналістів, підірвавшись на міні

Двоє азербайджанських журналістів підірвалися на міні в Карабасі, вони загинули, повідомляє в п’ятницю Держтелебачення Азербайджану (АЗТВ).


“Оператор AzTV Сирадж Абішев, 1989 року народження, і Магеррам Ібрагімов (Аліоглу), співробітник (агентства – ред.) “АзерТАдж”, підірвалися на міні під час виконання службових обов’язків в Кельбаджарському районі. Вони загинули. ЗАТ “Азербайджанське телебачення і радіомовлення висловлює глибокі співчуття сім’ям загиблих”, – повідомляється в ефірі.

В кінці вересня 2020 року в Нагірному Карабаху поновились бойові дії, які стали продовженням багаторічного конфлікту і призвели до жертв серед мирного населення. Сторони зробили кілька спроб укласти перемир’я, але успішним виявилося тристоронню угоду, досягнуту в ніч на 10 листопада.

Азербайджан і Вірменія домовилися повністю припинити вогонь і обмінятися полоненими й тілами загиблих. Єреван також передав Баку Кельбаджарський, Лачинський і Агдамський райони. Крім того, в регіоні розмістилися російські миротворці.

Поділитись