У Єревані повідомили про знищення азербайджанського безпілотника на своїй території

У Єревані повідомили про знищення азербайджанського безпілотника на своїй території

Збройні сили Вірменії повідомили про знищення азербайджанського БПЛА Aerostar ізраїльського виробництва безпосередньо над територією Вірменії.

Нагадаємо, 20 жовтня американський конгресмен-демократ Грейс Наполітано внесла в палату представників конгресу США проект резолюції про визнання незалежності Нагірного Карабаху.

19 жовтня французький сенатор Валері Буайе заявила про внесення на цьому тижні в сенат документа про визнання Нагірно-Карабахської Республіки (НКР). За її словами, необхідно визнати Нагірний Карабах, а також засудити дії Туреччини і Азербайджану на території республіки і «протистояти поширенню турецького ісламу по Європі».

У той же день президент Азербайджану Ільхам Алієв відзначив, що час для переговорів про розміщення у невизнаній Нагірно-Карабахської Республіці міжнародних миротворчих сил ще не настав.

Другий етап переговорів в Карабасі, який вступив в силу в ніч на 18 жовтня, знову опинився під загрозою – Баку і Єреван продовжили атаки і звинувачення один одного в наступальних операціях.

Ескалація конфлікту в Нагірному Карабасі відбулася 27 вересня. Баку і Єреван, що заперечують приналежність регіону, поклали відповідальність за загострення конфлікту один на одного.

Поділитись