У Херсоні рятувальники годину визволяли водія із пошкодженої вантажівки

У Херсоні рятувальники годину визволяли водія із пошкодженої вантажівки

У Херсоні на перехресті Залаегерсег-Перекопська зіштовхнулися КамАЗ і «Фольксваген». Вантажівка, яка рухалася з вулиці Залаегерсег, врізалася в огородження і, знісши світлофор, вилетіла на «зустрічку».

Я пише newday.kherson.ua, далі КамАЗ піймав «Фольксваген», який слідував Перекопською зі сторони «Салюта», і пролетівши широку вулицю, опинився на зеленій зоні. Вантажівку зупинило дерево. Від сили удару об величезну тополю КамАЗ зім’яло настільки, що водія з кабіни довелося визволяти рятувальникам.

“Не знаю, що там сталося, але КамАЗ їхав дуже швидко, буквально летів. Може й, відмовили гальма… Я одразу кинувся до вантажівки, хотів витягнути водія, бо машина – то таке, метал, людина, щоб була жива – це головне. Але відтиснути розчавлені двері кабіни було просто не можливо, стояли чекали рятувальників, водій лежав за кермом, непритомний”, — розповів водій «Фольксвагена».

Аби визволити постраждалого з пастки, рятувальникам пожежної частини Дніпровського району Херсона спочатку довелося відтягнути КамАЗ, який застряг між стовпом і деревом. А вже потім бійці аварійного загону спецпризначення ГУ ДСНС взялися розтискувати кабіну і дістали водія. На це знадобилася майже година. Чоловік у лікарні, він отримав тяжкі травми.

Водій і пасажирка «Фольксвагена» дивом не постраждали. Обставини ДТП з’ясує поліція.

Фото Олександри Буділки (з архіва FOTOmedia)

Поділитись