У Харкові викрили чоловіка, який “замінував” завод

У Харкові викрили чоловіка, який “замінував” завод

Стало відомо, що у  Харкові викрили чоловіка, який “замінував” завод. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області, передає Newformat.info.

У відомстві розповіли, що з мобільного зателефонував невідомий, який представився мешканцем Чугуївського району. Він проінформував, що у підвальному приміщенні заводу, розташованому на проспекті Московському, під сходами заклав вибухівку та сказав, що у нього великий кредит і втрачати йому нічого.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічного управління. В ході огляду території заводу вибухових пристроїв або вибухонебезпечних речовин працівники поліції не виявили. Були евакуйовані 2 особи  – працівники служби безпеки підприємства. За медичною допомогою ніхто не звертався. Відвід транспорту не здійснювався.

Працівники відділу спецполіції ГУНП в Харківській області  у скоєнні вказаного кримінального правопорушення викрили 26-річного  мешканця смт. Велика Рогань Харківського району. У чоловіка вилучено мобільний телефон без sim-картки. Зі слів останнього, картку він викинув.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 2 до 6 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу відносно чоловіка. Досудове розслідування триває.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись