​У Харкові викрили групу осіб, як розповсюджували наркотики

​У Харкові викрили групу осіб, як розповсюджували наркотики

Стало відомо, що правоохоронці у Харкові викрили групу осіб, які за допомогою Інтернету, розповсюджували різні види наркотичних речовин.

Як повідомляє пресслужба Національної поліції Харківської області, правоохоронці затримали шістьох мешканців Харкова та області,  які створили у месенджері Інтернет-крамницю та протягом тривалого часу збували шляхом “закладок” кокаїн, амфетамін, екстазі та канабіс.  

Зазначається, що організував злочинну діяльність 24-річний харків’янин, який сприяв постачанню наркотичних засобів до Харківської області, контролював їх продаж та розподіляв отримані від збуту гроші. Також встановлено п’ять співучасників наркозлочинів – 22 та 62-річні жінки та 25, 36 та 62-річні чоловіки, які мали свої “обов’язки” в бізнесі. 

Під час обшуків у зловмисників вилучено більше 100 тис. грн, майже 6 тис. доларів США, приладдя для фасування наркотичних засобів, мобільні телефони, банківські картки, рослини коноплі елітних сортів та інші наркотичні засоби. 

З метою конспірації наркоторгівці використовували електронні гаманці для отримання грошових коштів від продажу наркозасобів. З них вони переводили гроші на банківські картки різних банків, у тому числі оформлених на інших осіб.   

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись