У Харкові поліція викрила групу осіб, які займалися збутом метадону

У Харкові поліція викрила групу осіб, які займалися збутом метадону

Стало відомо, що у Харкові поліція викрила групу осіб, які займалися збутом метадону.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, під час досудового розслідування у провадженні за ч.2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України, співробітники поліції провели комплекс слідчих дій та встановили і затримали осіб, які займалися збутом наркотичних засобів на території Харкова.

Наркотики злочинці купували та отримували в інтернет-крамниці, де продавали наркотичні засоби оптом. 25 вересня під час обшуків у осіб, причетних до злочину, вилучили метадон, розфасований у 14 полімерних пакетів для подальшого збуту, близько 100 пігулок димедролу, 4 600 гривень, 20 доларів, 10 євро, 1 800 російських рублів, електронні ваги, чорнову документацію, а також засоби зв’язку, які використовувались під час збуту наркотичних засобів та за допомогою яких відбувалось спілкування між учасниками угруповання та споживачами.

Поліція затримала 38-річного та 45-річного харків’ян, раніше судимих за аналогічні злочини. Їм оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 та ч. 1 ст. 321(незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Відносно підозрюваних районний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись