Можуть притягнути до відповідальності депутата, яка погрожувала Зеленському. Відео

Можуть притягнути до відповідальності депутата, яка погрожувала Зеленському. Відео

Державне бюро розслідувань передало в Генеральну прокуратуру України проекти документів про зняття депутатської недоторканності, а також пред’явлення обвинувачення депутату Верховної ради від фракції “Європейська солідарність” Софії Федини через висловлених нею погроз на адресу президента Володимира Зеленського.

“Слідчі центрального апарату ДБР в тісній співпраці і при оперативному супроводі Служби безпеки України направили в Генеральну прокуратуру України проект повідомлення про підозру в погрозі вбивством щодо президента України чинному народному депутату України”, – сказано в повідомленні ДБР. Крім того, окремо переданий проект про надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності зазначеного депутата.

Кримінальну справу проти Софії Федини було відкрито у зв’язку з міркуваннями депутата в прямому ефірі про можливі варіанти загибелі українського президента, який, за її словами, “завдає великої шкоди країні” і може стати жертвою замаху або потрапити під обстріл. При цьому сама Федина заявила, що її слова були лише “попередженням”, а не загрозою.

Присвячується сумнівно безсмертному Зеленому лайну! Стрім зі Львова. Реакція на пацанський базар преЗЕдента в Золотому!

Gepostet von Marusya Zvirobiy am Samstag, 26. Oktober 2019

ДБР вело розслідування відносно Федини за статтями КК України “Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади”, а також “Посягання на життя державного діяча”.

Поділитись