У Forbes розповіли, хто найбагатший серед російських чиновників

У Forbes розповіли, хто найбагатший серед російських чиновників

Forbes склав рейтинг найбагатших депутатів і чиновників в Росії.


Перше місце зайняв депутат законодавчих зборів Володимирській області Павло Антов з доходом майже 10 млрд рублів. Він є засновником групи компаній” Володимирський стандарт “. 

На другій позиції в списку виявився депутат Законодавчих зборів Челябінської області Костянтин Струков – президент “Южуралзолото Группа компаний”. Forbes оцінює статки Струкова в 4,5 млрд рублів. На третьому місці рейтингу – депутат Бєлгородської обласної думи Сергій Гусєв, який володіє кондитерською фабрикою “Слов’янка”. За даними журналу, в 2018 році родина парламентарія заробила 2,84 млрд рублів.

На четвертому місці розташувався член Ради Федерації і співвласник “Океанрибфлота”, одного з найбільших рибопромислових підприємств Камчатки, Валерій Пономарьов. Його стан оцінюється в 2,4 млрд рублів. На п’ятій сходинці – депутат Держдуми Григорій Анікєєв з 2,3 млрд рублів.

Шосте місце в списку дісталося депутатові Магаданської обласної думи Олександру Басанському, статки якого Forbes оцінив в 1,9 млрд рублів. Сьоме місце у депутата законодавчих зборів Камчатського краю Ігоря Євтушка, який заробив 1,7 млрд рублів. На восьмому місці опинився депутат Курганської обласної думи Дмитро Ільтяков (1,6 млрд рублів). Дев’яте місце у депутата законодавчих зборів Камчатського краю Ігоря Редькіна (1,4 млрд рублів).

Фото oilcapital.ru

Поділитись