У Facebook прокоментували чутки про зміну назви

У Facebook прокоментували чутки про зміну назви

Офіційний представник компанії Facebook Джо Осборн відреагував на інформацію, що з’явилася в ЗМІ інформацію про зміну назви соцмережі.

Він спростував всі чутки. Про це стало відомо у відповіді прес-служби на запит ЗМІ. Раніше з’явилася інформація про те, що Facebook планує змінити назву, щоб відобразити побудову метавсесвіту.

Ми не коментуємо чутки і спекуляції, – йдеться в повідомленні.

Раніше портал The Verge відзначав, що про зміну назви повинен повідомити засновник мережі Марк Цукерберг на щорічній конференції, яка відбудеться 28 жовтня. Яким буде нова назва, не уточнюється.

Американська компанія Facebook має намір створити близько 10 тисяч робочих місць в рамках проекту по розробці метавсесвіту. Компанія в даний час працює над створенням нової обчислювальної платформи з використанням віртуальної і доповненої реальності.

На початку жовтня стався наймасштабніший за останнє десятиліття збій в роботі Facebook, Instagram і WhatsApp. Мільйони користувачів по всьому світу залишилися без соцмереж на сьому годину. В результаті глава корпорації Марк Цукерберг втратив 7 млрд доларів, а сама компанія різко впала в ціні.

Поділитись