У Донецькій області чоловік кинув гранату у двір знайомих

У Донецькій області чоловік кинув гранату у двір знайомих

У Донецькій області поліція затримала чоловіка, який 1 січня кинув у двір знайомих гранату. Про це повідомляє прес-служба місцевого відділення поліції.

В результаті події 62-річний житель Авдіївки отримав поранення. Винуватця затримали через пару годин. Він знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

“Поліцейські встановили, що 36-річний місцевий житель прийшов в гості до своїх знайомих і прихопив з собою гранату. Господар хати не був радий гостю і випровадив його зі свого двору. Ображений зловмисник кинув у двір боєприпас, від розриву якого і постраждав чоловік”, – вказується в повідомленні.

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Раніше співробітники правоохоронних органів в київському аеропорту Бориспіль виявили гранату в багажі одного з пасажирів рейсу Київ – Хургада.

У червні в Кривому Розі чоловік кинув гранату РГД-5 в перехожого через конфлікту.

У середині травня в Луганській області чоловік підірвав гранату в відділенні банку, в результаті чого постраждали шість людей, в тому числі співробітник поліції. Через кілька днів після цього вже в Харкові невідомий підірвав гранату біля одного з житлових будинків міста. Під час вибуху загинули дві людини.

Також 26 травня о Одеської області невідомий кинув гранату у двір приватного будинку. В результаті вибуху були пошкоджені вікна будинку і автомобіль.

Поділитись