У Чернівцях затримали серійного крадія елітного алкоголю

У Чернівцях затримали серійного крадія елітного алкоголю

Стало відомо, що у Чернівцях затримали серійного крадія елітного алкоголю. Крадій завдав власникам супермаркету збитків на суму близько 15 тисяч гривень.

Як передає acc.cv.ua, впродовж місяця до поліції періодично надходили повідомлення від підприємців про крадіжки дорогих алкогольних напоїв.

Користуючись вільним доступом з вітрини магазину зловмисник викрадав елітний алкоголь.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Чернівецькій області, в ході проведення оперативно-розшукових заході працівники Чернівецького відділу поліції вийшли на слід крадія. Ним виявився 37-річний чернівчанин, котрий неодноразово потрапляв в поле зору поліції за крадіжки.

Оперативники встановили, що чоловік здійснював свої злочинні наміри з ціллю наживи. Зловмисник свою вину визнав та готовий нести за неї покарання. Поліцейські задокументували його протиправну діяльність та довели причетність до щонайменше трьох таких злочинів на території міста Чернівці.

Слідчі готують клопотання, щодо оголошення злочинцю про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті, йому загрожує від трьох до шести років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють злодія на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Поділитись