У Чернігові судитимуть інспектора СІЗО

У Чернігові судитимуть інспектора СІЗО

У Чернігові завершено розслідування провадження за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечного наркотичного засобу працівником слідчого ізолятора.

У прес-службі прокуратури Чернігівської області повідомили, що викрито одного із інспекторів державної установи «Чернігівський слідчий ізолятор», який налагодив схему збуту наркотичних засобів в м. Чернігові. Співробітника СІЗО було викрито правоохоронними органами під час збуту особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу на одній із автозаправних станцій в м. Чернігові.

Дії правоохоронця кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 КК України як незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу.
Досудове розслідування кримінального правопорушення завершено 30.10.2019, обвинувальний акт направлено до Деснянського районного суду м. Чернігова для розгляду.
Покарання за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, визначено у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись