У Черкаській області спалили 12 автобусів. ФОТО

У Черкаській області спалили 12 автобусів. ФОТО

В ніч на понеділок на території автотранспортного підприємства в Золотоноші загорівся автобус. Вогонь швидко перекинувся на сусідні машини, повідомляє Суспільне 24 серпня.

Як розповів представник управління ГСЧС у Черкаській області Віталій Шульга, 24 серпня близько 1:20 ночі на пульт зв’язку служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території АТП в місті Золотоноша. Займання автобуса ВАЗ на підприємстві помітив охоронець, який повідомив про пожежу по телефону 101.

Пожежа швидко набирала обертів і поширився на 12 припаркованих сусідніх автобусів. До приїзду рятувальників охоронцю вдалося відігнати один автобус.

На місце прибув пожежний караул восьмий рятувальної пожежної частини у складі двох розрахунків. Боротьба з вогнем тривала годину. Пожежникам вдалося врятувати від вогню чотири автобуси ВАЗ.

Вогонь знищив 12 автобусів, пошкодив ще один. Ймовірною причиною пожежі став підпал.

Спікер ГУНП в Черкаській області Зоя Вовк розповіла, що зараз на місці пожежі працює слідчо-оперативна група. Відкрили кримінальне провадження ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна.

Поділитись