У Бразилії розбився літак з футболістами на борту

У Бразилії розбився літак з футболістами на борту

В результаті краху літака в Бразилії загинули шестеро людей, включаючи чотирьох футболістів.

Про це повідомило видання Globo.

Авіакатастрофа сталася раніше в цей день в районі бразильського міста Порту-Насіунал (штат Токантіс). Літак звалився відразу після зльоту неподалік від смуги.

На борту повітряного судна знаходилися шість осіб, включаючи пілота, чотирьох футболістів клубу «Пальмас» Лукаса Пракседеша, Гільєрме Ное, Ранул, Маркуша Молінарі і президента ФК Лукаса Мейру. Ніхто з них не вижив. Всім спортсменам було від 23 до 28 років. Бортом керував пілот Вагнер, уточнює телеканал «360».

Встановлюються обставини і причини катастрофи.

ФК «Пальмас» висловив співчуття рідним і близьким загиблих в катастрофі. 25 січня команда повинна була зустрітися з клубом «Віва-Нова» на виїзному матчі в Гоянії, пише сайт aif.ru. Відзначається, що адміністрація клубу «Віла Нова» звернеться з проханням про перенесення запланованого на понеділок матчу турніру «Копа верде».

У 2018 році в Бразилії впав літак з футболістами клубу «Шапекоенсе». Причиною катастрофи стала нестача палива. В результаті аварії помер 71 чоловік.

22 січня повідомлялося, що несправність системи контролю двигунів і спроба екіпажу її усунути могли стати причиною катастрофи літака Boeing 737-524 в Індонезії.

9 січня рейс Джакарта-Понтіанак Boeing 737-524, що належить авіакомпанії Sriwijaya Air, пропав з радарів через чотири хвилини після вильоту. На борту знаходилися 62 людини, серед них 56 пасажирів і шість членів екіпажу.

Поділитись