У білоруської опозиції з’явився лідер

У білоруської опозиції з’явився лідер

Член президії координаційної ради опозиції Білорусі Марія Колесникова вважає, що перетворюється на лідера протестів.

«Місяць тому я б сказала, що ні. А зараз, звичайно, зі мною відбуваються трансформації дуже великі», – наводить її слова “Коммерсант”.

Як заявила Колесникова, вона «розуміє, що зараз сама приймає багато рішень, які можуть вплинути на ту ситуацію, яка відбувається».

«І я не буду брехати: мені важко. Мені нелегко», – сказала вона, підкресливши при цьому, що її« підтримує дуже класна команда », без якої вона« не змогла б».

Крім того, у Колесникової «є дуже сильна мотивація» – «це свобода людей, які зараз перебувають в СІЗО або в тюрмах». Вона заявила, що «не зможе спокійно жити», поки ці люди «не на волі».

«Так, я розумію, що стаю цим лідером», – заявила вона.

Інший член президії координаційної ради Максим Знак заявив, що перед опозицією «стоїть завдання якимось чином подолати політичну кризу».

«Завдання отримання влади перед нами не стоїть», – зазначив він.

Нагадаємо, Колеснікова і екс-глава Белгазпромбанка Віктор Бабарика оголосили про створення в Білорусі нової партії «Разом».

У прес-службі штабу політика заявили, що створення партії – «ініціатива штабу Віктора Бабарика», а «форма» координаційної ради опозиції «ніяким чином не змінюється», «це паралельна організація».

Поділитись