У Білорусі відкрили вогонь по водієві за спробу спалити міліціонера

У Білорусі відкрили вогонь по водієві за спробу спалити міліціонера

У Білорусі співробітники міліції відкрили вогонь по п’яному водієві після того, як той облив бензином і спробував спалити одного зі співробітників МВС, а також його службову машину.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомляє прес-секретар МВС республіки Ольга Чемоданова.

За даними МВС, інцидент стався вранці в суботу, 29 серпня, недалеко від Краснопілля (Могилевська область Білорусі). Увагу співробітників ДАІ привернув підозрілий Volkswagen, але водій проігнорував вимогу міліціонерів про зупинку і продовжив рух.

Як з’ясувалося пізніше, за кермом автомобіля перебував 25-річний неодноразово судимий житель Краснопільського району Білорусі без водійського посвідчення, а також двоє його односельчан. Як водій, так і пасажири в момент інциденту були в стані алкогольного сп’яніння.

Коли міліціонери все ж зупинили Volkswagen, то пасажири, що знаходилися в машині чинили активний опір правоохоронцям. Водій і пасажири пошкодили співробітникам ДАІ форму, завдали одному з міліціонерів кілька ударів в обличчя і намагалися заволодіти його табельною зброєю. При цьому на попереджувальні постріли співробітників МВС нападники не реагували.

У якийсь момент водій взяв каністру з бензином, облив ним службовий автомобіль і одного з міліціонерів, погрожуючи підпалити, а потім дістав запальничку. Міліціонери відкрили вогонь по ногах водія і пасажирів з табельної зброї, після чого надали нападникам першу допомогу до приїзду лікарів. В даний час водій і пасажири затримані.

Поділитись